Borozás a borásszal

Borkóstolók, boros beszélgetések a borásszal, Angyal Andrással. A programot a Szent György-hegyi pincénkben tartjuk, ahol palackos boraink kóstolása mellett betekinthetünk hordóban érlelődő borainkba is.

Bor és Kép Kóstoló

A borok szín-, illat- és ízvilága mellett Varju Kata fotóművész fotográfiái leckéztetik meg érzékszerveinket. A borok és a fotók felváltva történő kóstolása, a borász és a fotóművész tálalásában rendhagyó módon kapcsolgatja érzékelésünket és nyújt különleges élményt.

Légy magad a műtárgy!

Mert mindenki a maga nemében csodálatos…

Sajátos portréfotózások művészeti szemlélettel Pinceműtermünkben, a holdbéli képet idéző kőbányában, katakombákban, vagy a mesés tájban. Nem szokványos, főleg nem agyonretusált képeket készítünk, inkább olyan művészi alkotásokat, melyek amúgy is értékes ékei lennének otthonunknak: valamit, amit öröm létrehozni, de mégis rólunk szól.

Tréningek, workshopok, elvonulások

Helyszíneinken saját szervezésben, illetve meghívott instruktorral rendszeren tartunk önismereti, művészetterápiás, csoportfejlesztés, és számos egyéni igény alapján összeállított programokat, 6 és 20 fő közötti csoportoknak. További információk: www.hahet.hu.