Angyal Pince – Szent György-hegy

Organikus Borok a Szent György-hegyről kultúrcsemegék kíséretében

A Szent György-hegy déli oldalán található, egyedülálló panorámával rendelkező Pince, panorámaterasz és vendégház az otthona az Angyal Pince organikus borainak. Mondhatni itt indult minden. Mára otthont ad a borok mellett rendezvényeknek, baráti összejöveteleknek, a borkóstolókon túl kulturális programoknak. A Pince 4-8 fős programok számára több napra exkluzív környezetet nyújt.

Hajagos-tanya

Egy élő organizmus, melynek felemelő a részese lenni.

Két hektáros, teljesen szeparált tanyánk a Csobánc lábánál, a Hajagos-hegy oldalán. Ideális helyszín csendes elvonulásokra, fejlesztő tréningekre, és családi, baráti összejövetelekre. A tanyán egy 200 éves műemlék présház és egy nagy terekkel rendelkező vincellérház biztosítja vendégeink kényelmét és a különleges hangulatot. A tanyától néhány kilóméter a Balaton, a közelben túraútvonalak, bevásárlási lehetőség, kávéház, étterem, körben pedig a természet található. A tanya 6-20 fő fogadására alkalmas.

Rejtek

Ez a pici helyszín az ország első pince-műterme. A Csobánc-hegy oldalában, ahol csak a madár jár, megláttuk és megszerettük ezt a csoda kispincét. Az első pillanattól kezdve műterem lett a szívünkben. Az első szoba ragyogó természetes fényt kap a két ablakon, a sötét pincében pedig csak a képzelet szab határt a fények játékához. Varju Kata fotóművész itt készíti rendhagyó portréit.

„Légy Te a műtárgy”

„Mama háza”

Szent György – hegy lábánál a faluban, Hegymagason is megszállhatsz. Ezt a házat úgy hagytuk, ahogy a Mama használta, az a hangulat, milliő fogad, mindemellett felszereltük minden kényelemmel. Igazi nagymamaházikó a falu telején, virágoskerttel, három szobával, 6 férőhellyel.